Skip to main content
Ontdek de Revolutie in Polijsttechnologie met de ZviZZer Thermo Pads TEST IT Box

Ontdek de Revolutie in Polijsttechnologie met de ZviZZer Thermo Pads TEST IT Box

Bij ZviZZer Belgium introduceren we met trots de ZviZZer Thermo Pads TEST IT Box, een revolutionair product dat de normen in de wereld van polijsten verlegt. Deze thermo pads zijn vervaardigd uit ons exclusieve thermo foam, wat een geheel nieuwe dimensie toevoegt aan de kunst van polijsten.

Test en Ervaar: Kies nu uit twee formaten – 140/20/125 en 90/20/80 – en ontdek zelf de kracht van ZviZZer Thermo Pads. Wees er snel bij, want deze TEST IT Boxes hebben een gelimiteerde oplage op=op!

De Toekomst van Polijsten: Bij ZviZZer innoveren we voortdurend om superieure resultaten te leveren. Onze Thermo Pads bieden niet alleen grotere efficiëntie en duurzame prestaties, maar veranderen ook het tweestaps polijstsysteem in een vereenvoudigde en effectievere enkelstaps aanpak.

Vanaf april 2024 wordt het volledige nieuwe gamma van de Detailing Line van ZviZZer gelanceerd op ZviZZer Belgium. Een reeks die alles omvat wat je nodig hebt voor een ultieme polijstervaring.

Ontdek de TEST IT Box: Wil je direct aan de slag met onze Thermo Pads? Bestel de TEST IT Box vandaag nog en ontvang een scala aan pads voor diverse behoeften:

  • 1x Ultra Soft (groen)
  • 1x Soft (geel)
  • 1x Medium (oranje)
  • 1x Hard (rood)
  • 1x Ultra Hard (blauw)

Wacht niet langer, ontdek de toekomst van polijsten met ZviZZer Thermo Pads TEST IT Box.